Ontharen diverse methodes

                 Ontharen kan op veel manieren worden gedaan

Overbeharing komt veel voor. Het kan heel ongemakkelijk zijn en brengt vaak schaamte met zich mee. Het komt voor in het gezicht en op het lichaam, door verschillende oorzaken, oa. erfelijkheid, storingen in het hormonale systeem, ziektebeeld of door gebruik van bepaalde medicijnen.

U kunt uw overtollig haar tijdelijk laten verwijderen, maar er zijn ook ontharingsmethoden met een redelijk definitief resultaat.

wenkbrauwen epilerenEPILEREN

Met een pincet. Biedt ± 4 à 6 weken resultaat, wordt meestal toegepast op de wenkbrauwen.

 

 

Harsen

harsen gezichtMet warme hars op het gezicht of het lichaam. Wij gebruiken Azuleen-hars of harsen benenroze hars, omdat deze zachter is dan andere harssoorten en ze kan lauwwarm gebruikt worden. De haren hechten aan de warme hars, waarna ze in een vloeiende beweging wordt verwijderd. Doordat de haren met wortel worden verwijderd, krijgt u geen harde, stugge haren terug. De nabehandeling bestaat bij mij altijd uit, koel lavendelwater compress en calandula creme om te verzachten.

 

ELEKTRISCH ONTHAREN

elektrisch epilerenEen redelijk definitieve methode om van je overbeharing af te komen. Een dun steriel naaldje glijdt langs de haarschacht in de huid, gevolgd door een stroomstootje, dit vernietigd het haarworteltje, zodat haargroei niet meer mogelijk is.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.