Ontharen diverse methodes

                 Ontharen kan op veel manieren worden gedaan

Overbeharing komt veel voor. Het kan heel ongemakkelijk zijn en brengt vaak schaamte met zich mee. Het komt voor in het gezicht en op het lichaam, door verschillende oorzaken, oa. erfelijkheid, storingen in het hormonale systeem, ziektebeeld of door gebruik van bepaalde medicijnen.

U kunt uw overtollig haar tijdelijk laten verwijderen, maar er zijn ook ontharingsmethoden met een redelijk definitief resultaat.

wenkbrauwen epileren

EPILEREN

Met een pincet. Biedt ± 4 à 6 weken resultaat, wordt meestal toegepast op de wenkbrauwen.

Harsen

harsen gezichtMet warme hars op het gezicht of het lichaam. Wij gebruiken Azuleen-hars of harsen benenroze hars, omdat deze zachter is dan andere harssoorten en ze kan lauwwarm gebruikt worden. De haren hechten aan de warme hars, waarna ze in een vloeiende beweging wordt verwijderd. Doordat de haren met wortel worden verwijderd, krijgt u geen harde, stugge haren terug. De nabehandeling bestaat bij mij altijd uit, koel lavendelwater compress en calandula creme om te verzachten.

Voordat we beginnen met harsen kunt u ook kiezen voor een nabehandeling met                Belico Post Epil HGI haargroeiremmerdeze creme werkt verkoelend, verzachtend en        remt de haargroei aanzienlijk, waardoor u steeds minder vaak hoeft te harsen.                     Geschikt voor elk huidtype, gelaat en lichaam.

ELEKTRISCH ONTHAREN

elektrisch epilerenEen redelijk definitieve methode om van je overbeharing af te komen. Een dun steriel naaldje glijdt langs de haarschacht in de huid, gevolgd door een stroomstootje, dit vernietigd het haarworteltje, zodat haargroei niet meer mogelijk is.

 

IPL-LICHT FLITS METHODE

Een pijnloze methode, wat vaak herhaald moet worden. Een kuur van 10x geeft het mooiste resultaat, maar om de behaalde haarafname na de kuur te behouden, adviseren wij om ± 3x per jaar een onderhoudsbeurt te doen.

Voor een optimaal resultaat mag u uw haren alleen knippen of scheren en niet uittrekken (epileren,harsen).

IPL-light plaatje

Er wordt gebruik gemaakt van lichtenergie die gericht is op melaninepigment in de haren en is gebaseerd op de theorie van selectieve fotothermolyse, waarbij de optische energie gebruikt wordt om de haargroei uit te schakelen. (zie prijslijst)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *